Historien om Idrætsforeningens Klubhus

Kilde: VT/nordjyske august 1982

Vrensted Idrætsforening, VI af 1937

Nyt Klubhus i 1982, kvitteringen for god lokal indsats.

En flok frivillige går igang med skovlen til det første klubhus byggeri i Vrensted Idrætsforening i 1982
Så går klubhus byggeriet igang
Der slides
Det går fremad
Så er huset færdigt
Der slappes af med en l/vand
Så kom dagen hvor indvielsen fandt sted i 1982

En festdag i Vrensted august 1982

Idrætsforening har nu fået eget Klubhus august 1982.

Hvis det kommer til at ske ofte, at der kommer lige så mange i Vrensted Idrætsforenings nye klubhus, som tilfældet var ved indvielsen i går, kan bestyrelsen godt allerede nu begynde at spekulere på en udvidelse af de ellers store, rummelige lokaler, der i går var tætpakket med gratulerende bysbørn og officielle repræsentanter fra foreningen, institutioner m.m.

VI`s formand, Poul Søndergaard Nielsen,

bød velkommen, og derefter foretog borgmester Jens Baggesen den officielle indvielse. Han oplyste, at vejen fra ønsket om at få et klubhus, til det nu står klar til brug, er lang og omstændelig. Det hele startede op i 1974, men man begyndte med at få fodboldbaner, og klubhus-tanken blev udsat og siden behandlet i diverse udvalg 27 gange, inden resultatet nu foreligger som kvitteringen for, at det kan betale sig, at nogen gider arbejde for en sådan sag.

– I har udført et stort frivilligt arbejde, der viser jeres store interesse for idrætten og det lokale sammenhold. For det er ikke alene de sportslige resultater, der tæller, men så sandelig også kammeratskabet i en forening, sagde borgmesteren, der sluttede med at udbringe et leve for foreningens nye hus,

Poul Søndergaard Nielsen takkede de mange, der holdt ud og fortsatte med at hjælpe til med byggeriet, til det stod færdigt.

– Det har sparet os for mange penge, men selv om regnskabet endnu ikke er endeligt gjort op, så ved vi, at det bliver dyrt, vi har derfor oprettet en stole og borde-konto, som vi håber at mange vil betænke med et bidrag, indledte han og takkede de mange institutioner, foreninger m.v. samt kommunen, der har betænkt foreningen med større beløb. Han udtrykte til sidst ønsket om, det nye klubhus ikke alene kommer til at henligge som pænt hus, men at det også blive flittigt benyttet af såvel ungdommen som forældrene der altid vil være velkomme til at kikke indenfor.

Derefter var der hyggeligt samvær, mens frikadeller og forfriskninger blev serveret, og bestyrelsen kunne glæde sig over mange gaver fra nabo klubber og repræsentanter for diverse foreninger.

Klubhuset er her i 2019 endt sine dage og er blevet revet ned, idet Idrætsforeningen  har fået nye tidssvarende lokaler i det ny etablerede “Byens Hus” den gamle skole.

Det var så det klubhus ‘s endeligt i 2019
Klubhuset fra 1981 er nu revet ned i 2019 og klubfaciliteter er fremover i Byens Hus
VI får nu nye faciliteter i Byens Hus. Vrensted Idrætsforening har nu adgang til gymnastiksal, omklædningsfaciliteter, mødelokaler med indgang her fra nordsiden og indefra med fin udsigt til idrætsbanerne

 

juli 2019 – jens otto madsen