Om Vrensted

Vrensteds historie,  klik på link nedenfor:

Byens store træer er en kontrast til det omgivende åbne land og byen fremtræder markant i landskabet. Vrensted har 310 indbyggere (01.01.2019). Her er gode busforbindelser til både Løkken og Brønderslev.   I Vrensted findes dagligvarehandel, et stort lægehus og et aktivt og bredt foreningsliv med blandt andet, borgerforening, idrætsforening, jagtforening, rideklub, pensionistforening, kulturforening, lokal- og slægtshistorisk forening, aktivitetscenter, lokalblad og hjemmeside.

 

Vrensted set fra luften 2017
Området mellem Børglum Kloster og Limfjorden med angivelse af middelalderlige lokaliteter ved Ryå og Ingstrup Sø. Før i tiden var Store Vildmose et næsten ufremkommeligt område, derfor fik Ryå en særdeles stor betydning for varetransport til og fra VestVendsyssel og Vrensted området ved Ingstrup Sø
Midt i Vendsyssel tæt ved skov og strand. Vrensted er en by i det vestlige Vendsyssel med 310 indbyggere (2019), beliggende 6 km sydøst for Løkken, 14 km nordvest for Brønderslev og 24 km sydvest for Hjørring. 4 km nord for Vrensted ligger Børglum Kloster. Byen hører til Hjørring Kommune og ligger i region Nordjylland.

 

 

 

 

552total visits,1visits today