To Vrensted piger vil drive badehotel

 

Kilde: VendelboPosten 12. maj 1992

 

To piger vil drive badehotel.

f.v. Stine Skov og Inge Justesen

Den skagensgule farve kravler op af gavlen, og penslen har omkranset de tre første bogstaver – KAL • resten af ordet LEHAVEGÅRD BADEHOTEL – står og venter på også at få en gul baggrund.

Men det begyndte at regne, ellers var hele gavlen blevet færdig, siger Stine Skov.

Hun er den ene af de to piger, som nu har tænkt sig at drive Kallehavegård Badehotel i Løkken. Den anden pige er hendes svigerinde, Inge Justesen. De er dog ikke helt alene – deres mænd, Poul Justesen og Mogens Skov er også med i projektet. Men det bliver de to piger, der skal styre hotellet, og de er gået til opgaven med krum hals.

Og det har været en stor opgave, som nu nærmer sig sin afslutning. Hele indmaden er renoveret – særligt køkkenet har fået en ordentlig omgang. Alle værelserne er sat i stand og er blevet malet og tapetseret. Desuden er der kommet nye tæpper over det hele.

Her Stine Skov der svinger penslen

Stine og Inge har selv svunget pensler og tapetruller, men har fået god hjælp af deres forældre og svigerforældre.

De har været en utrolig hjælp. Uden dem var det ikke gået så godt, siger begge piger.

Vi har prøvet at bevare den gamle stil, og værelserne skal ikke være ens, fortæller Stine Skov.

Det er de heller ikke, men de er meget charmerende og hyggelige – med smart blomstret tapet, og gardiner med sløjfer – ialt 43 meget romantiske værelser der oser af sommer og sol.

Stine Skov og Inge Justesen har selv stået for indretningen, og de har brugt en del af de gamle møbler.

Vi var jo også nødt til at skele lidt til tegnebogen. Vi har dog købt nogle enkelte nye senge hist og pist, siger Stine med et smil.

Men ikke kun på værelserne har de fået brug for de gamle møbler, som fulgte med badehotellet, da de overtog det den 31. december sidste år.

Vi har fået sat en del af de antikke mahognimøbler i stand, og de skal være i caféen, fortæller Inge Justesen.

Caféen er et kapitel for sig selv. Her har Inge og Stine købt et projekt af arkitektfirmaet Fjord i Gandrup, og caféen bliver indrettet i rigtig gammel 30ér stil. Desuden er det meningen, at der skal være levende musik, og dertil har de to piger hyret deres eget lille husorkester – et band fra Hjørring – som skal spille i hvert fald hele juli måned.

Ved siden af caféen bliver der cafeteria og udendørs laver vi en lille fortovscafé, forklarer Inge Justesen.

f.v. Inge Justesen og øverst på trappen Stine Skov

De to piger har haft et travlt forår. De har knoklet med badehotellet fra tidlig morgen til sen aften. Indimellem har de dog alligevel fået tid til at passe alt det, de lavede før de blev hotelejere. Stine Skov passer kontor for sin mand, der er el-installatør i Løkken. Inge Justesen og hendes mand
har landbrug, hvor Inge hjælper til og samtidig passer sine 11 heste.

Men vi syntes, at der skulle ske noget. Vi er jo ikke bare til pynt, griner de to.

I øjeblikket er der ved at blive lagt fliser og sat stakit op udenfor, så det hele er klar til at byde gæsterne velkommen.

Vi holder reception den 22. maj. Derpå tager vi en uge til at få de sidste småting på plads, inden vi åbner for alvor den 28. maj, siger Inge Justesen.

 

PS ! De to piger har dog senere afhændet hotellet
juli 2019- jens otto madsen