Historier fra Brønderslev – bind 1 til 5 nu til salg i Boghandel og på nettet

De 5 spændende bøger – Historier fra Brønderslev i 5 bind med ca. 2600 sider,  er nu genoptrykt i en billigudgave – Paberback/Limbinding og kan også købes som E-Bog

De kan nu købes i Landets Boghandler eller på Nettet.    –   Læs Senere.

Måske et gavekort fra Boghandleren !

Forord i bøgerne:

Der er skrevet og fortalt meget om byen Brønderslev, men ingen by uden borgere, iværksættere, handlende og os kunder. Det er den lille mand, der har gjort fabrikken eller forretningen stor, derfor har vi bestræbt os på at blande historierne så godt vi formåede ud af det der var tilgængeligt.

Historierne er fra efter vuggen kommet løbende i løbet af en hundrede års periode.

Vores bøger er fyldt med anekdoter og historier. Vi har ikke uden besvær måtte plukke en del historier fra, ellers ville bogen fylde hele bogreolen.

Vi fik idéen til bøgerne, efter at have læst nogle interessante historier på, Brønderslev Fortiden i billeder og tekst og  straks efter vi havde læst disse historier, fik vi lyst til at lave en fed bog med nogle af disse anekdoter og hvorfor ville vi bruge vort otium på det. På Facebook, kan man kun med møje og besvær finde en gammel historie igen, efter lang tids søgen. Har man ikke titlen er historien pist væk, om føje år er historien måske forsvundet,  hvem ved. Hvis disse historier går tabt, ville det være synd, for de er og har været en del af det Brønderslev vi kender i dag og som bør fortælles igen og igen, ikke kun til vores børnebørn, men også for din egen skyld.

Alle de første 600 sæt af 5 bind er udsolgt, hvorfor vi nu vil give mulighed for at kunne købe bøgerne i boghandlen og som E-bog.

Det er vort håb, at bøgerne må blive til stor glæde og hjælp, når du i familiens skød eller i vennekredsen drøfter, om det var Willy K. Madsen og Tage Buus der en overgang var borgmester og om den og den havde forretning i Algade eller Bredgade eller måske Østergade. Hvem var det den almindelige borger mødte, når hun og han handlede dagligvarer I Brønderslev.

En pæn skare af dedikerede personer har flittigt bidraget med stof og kommentarer til bøgerne, hvilket vi er dybt taknemmelig for, ingen nævnt, ingen glemt.

Brønderslev Historierne et blevet til igennem en lang periode måske over 100 år, men vores projekt tog 3 måneder.

Historier fra Brønderslev er blevet til i et samarbejde med  4 nuværende og tidligere Brønderslev borgere – Tonny Bistrup, Ove S. Johansen, Inger Aarup og Jens Otto Madsen, som har indsamlet og foranlediget de mange historier skrevet til de 5 udgivne bøger .

Alle 5 bind kan købes for  kr. 1.175,00 hos Boghandleren eller på nettet. eller enkeltvis, 2 bøger a kr. 250 og 3 bøger a kr. 225.

Desuden udgives de 5 bøger som E-Bøger til ca. kr. 25,00 pr. bog og kan købes hos Boghandler eller på Nettet.

De kan herefter læses på, Computer, Ipad, Tablet eller Telefon.

Vejledning herunder:

E-bogsguide til iPhone og iPad | Bog & idé (bog-ide.dk)

E-bogsguide til PC og Mac | Bog & idé (bog-ide.dk)

 

Køb af e-bøger er ligetil: 

1) Vælg en e-bog og læg den i indkøbskurven, 2) betalingsmetode: Log ind og vælg betalingsmetode,  3) Afslut købet og download e-bogen med det samme
4) Før købet skal du have installeret og aktiveret en læse-software som fx Adobe Digital Editions eller Bluefire Reader.