Cykelhandler Gilbert Mikkelsen, Vrensted

Cykelhandler Gilbert Mikkelsen var en initiativrig mand og opførte og flyttede med tiden til ny forretning med værksted på 3 forskellige adresser i Vrensted,  hvad nedenstående billeder og tekst viser.

Herover billede fra deres bolig.

Herover Gilbert Mikkelsens første værksted på Vingevej og billede fra deres bolig

Indebrand i 1927:

 

 

 

Herover Gilbert Mikkelsens  2. cykelforretning 1929 og 1934, som han opførte på Vingevej inden han senere flyttede til Trehjørnet

Herover den markante ejendom på Trehjørnet blev opført af cykelhandler Gilbert Mikkelsen som tidligere drev forretning med cykelværksted på Vingevej. Han blev desværre ikke så gammel og hans enke Helga Mikkelsen solgte ejendommen. hvorfra der også har være drevet slagterforretning fra det nordligste vindue og gartnerforretning fra det sydligste vindue. Der har også været brødudsalg og sparekasse filial. Senest overtog Løkken Sprekasse hele underetagen. I dag drives der en tøjforretning på stedet.
Helga Mikkelssn byggede hus længere mod nord og drev der en systue i mange år. Helga var mor til to piger og to drenge. Helga Mikkelsen boede senere i sit hus, sammen med Produkthandler Dusinus Christensen som kom fra Ingstrup.
Peter Gilbert Mikkelsen, som er barnebarn og søn af Helgas søn Finn, skriver:
I 1941 solgte min farfar, Cyklehandler Gilbert Mikkelsen i Vrensted, denne Dürkopp damecykel. For cirka 30 år siden fandt min onkel (Bjarne Mikkelsen) cyklen i et skur/på et loft og fik den retur til familien. Min far (Finn Gilbert Mikkelsen) fik den og har senest brugt den som sommerhus cykel i Løkken, indtil for cirka 20 år siden, hvor jeg fik den overdraget. Siden har den været gemt væk på loftet.
Denne vinter har vi, så sat den i stand. Vi har malet cyklen og isat nye reservedele.
I Cyklehandler Gilbert Mikkelsens gamle kassebog fra 1941, står der at cyklen er solgt den 7. juni til Anne Christensen. Nu synes jeg, at det kunne være sjovt om nogen i denne gruppe kender til Anne, så historien om den gamle damecykel kan fuldendes.
Mvh. Peter Gilbert Mikkelsen, Hovedgård