Cykelhandler Gilbert Mikkelsen, Vrensted

Cykelhandler Gilbert Mikkelsen var en initiativrig mand og opførte og flyttede med tiden til ny forretning med værksted på 3 forskellige adresser i Vrensted,  hvad nedenstående billeder og tekst viser.

Herover billede fra deres bolig.

Herover Gilbert Mikkelsens første værksted på Vingevej og billede fra deres bolig

Herover Gilbert Mikkelsens  2. cykelforretning 1929 og 1934, som han opførte på Vingevej inden han senere flyttede til Trehjørnet

Herover den markante ejendom på Trehjørnet blev opført af cykelhandler Gilbert Mikkelsen som tidligere drev forretning med cykelværksted på Vingevej. Han blev desværre ikke så gammel og hans enke Helga Mikkelsen solgte ejendommen. hvorfra der også har være drevet slagterforretning fra det nordligste vindue og gartnerforretning fra det sydligste vindue. Der har også været brødudsalg og sparekasse filial. Senest overtog Løkken Sprekasse hele underetagen. I dag drives der en tøjforretning på stedet.
Helga Mikkelssn byggede hus længere mod nord og drev der en systue i mange år. Helga var mor til to piger og to drenge. Helga Mikkelsen blev senere igen gift med Produkthandler Dusinus Christensen som kom fra Ingstrup.